Fugearbejde

Permatæt er ekspert inden for fugning. Gennem de seneste 50 år har vi udført fugearbejde med alle typer fuger – i alle slags bygninger og byggerier.

Fugning til private og erhverv

Vores over 50 års erfaring inden for fugearbejde har gjort os til en af landets førende virksomheder inden for fugning. Vi arbejder med fuger i såvel private hjem, som i større byggeprojekter, hvor der er behov for en professionel fagmand.

​Vi varetager derfor både større og mindre opgaver i forbindelse med renovering og nybyggeri. Hos os bliver ingen opgaver med fugning for simple eller for krævende, og vores dygtige stab tager gerne imod en udfordrende og kompliceret opgave.

Teknisk snilde og et kvalitetssikkert resultat

Fugning med et smukt, holdbart og kvalitetssikkert resultat kræver en fagmand med erfaring og den rette viden inden for fugearbejde, herunder de forskellige fuger og materialer.

​Med Permatæt A/S som jeres fagmand er I garanteret en af de bedste fugearbejdere i branchen. Alle vores medarbejdere lægger stor vægt på at udføre fugning i højeste kvalitet, som vi stolt kan se tilbage på.

Ønsker du rådgivning omkring fugearbejde?

Har I brug for teknisk rådgivning omkring fuger og fugning, tilbyder vi kompetent og professionel vejledning og en teknisk viden, der er baseret på mere end 50 års erfaring i branchen.

​Vi bistår naturligvis også med udarbejdelse af tilstandsrapporter omkring fugning i hjemmet eller i byggeprojektet.

Vores vigtigste arbejdsområder:

Kontakt os online for et godt tilbud eller ring på telefon 44 98 12 34. Vi udfører fugeopgaver på hele Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os med en eventuel opgave.

Fugearbejde udført af Permatæt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fugearbejde her: