Fugearbejde – Alle typer fugning – Smukke & Holdbare fuger

Permatæt ApS

Permatæt A/S er Deres ekspert inden for fugning. Gennem de seneste 50 år har vi udført fugearbejde, med alle typer fuger – i alle slags bygninger og byggerier.

Fugning til private og erhverv

Vores mangeårige erfaring inden for fugearbejde, har gjort os til en af landets førende virksomheder inden for fugning. Vi arbejder med fuger i såvel private hjem, som i større byggeprojekter, hvor der er behov for en professionel fagmand.

​Vi varetager derfor både større og mindre opgaver i forbindelse med renovering og nybyggeri. Hos os bliver ingen opgaver med fugning for simple eller for krævende, og vores dygtige stab tager gerne imod en udfordrende og kompliceret opgave.

Teknisk snilde og et kvalitetssikkert resultat med fugearbejde

Fugning med et smukt, holdbart og kvalitetssikkert resultat, kræver en fagmand med erfaring og den rette viden inden for fugearbejde, herunder de forskellige fuger og materialer.

​Med Permatæt A/S er De garanteret en af de bedste i branchen. Alle vores medarbejdere lægger stor vægt på at udføre et fugearbejde i højeste kvalitet, vi stolt kan se tilbage på.

Ønsker du rådgivning omkring fugearbejde?

Har De brug for teknisk rådgivning omkring fuger og fugning, tilbyder vi kompetent og professionel vejledning og en teknisk viden, der er baseret på mere end 50 års erfaring i branchen.

​Vi bistår naturligvis også med udarbejdelse af tilstandsrapporter, omkring fugning i Deres hjem eller byggeprojekt.

Vores vigtigste arbejdsområder inden for fugning:

Kontakt os online for et godt tilbud på fugearbejde, eller ring på telefon 44 98 12 34. Vi fuger på hele Sjælland, så hold dig ikke tilbage med din opgave.​

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fugearbejde!​