Fugning af vinduer, døre og facader

Vi garanterer fugning af døre og vinduer i høj kvalitet, der holder længe
Kontakt os nu

Permatæt udfører indendørs såvel som udendørs fugning af døre, vinduer, facader og betonelementer i private boliger, nybyggeri, industrien og erhvervslivet. Vi løser fugeopgaver på hele Sjælland og kører derfor bl.a. i København, Roskilde og Køge.

Fugning er et uhyre vigtigt aspekt, og vi sørger for altid at udføre vores arbejde på absolut bedste vis.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer fugning af døre og vinduer i høj kvalitet, der holder længe. En professionel og kvalitetssikker vinduesfugning er en altafgørende faktor.

Fugningen er nemlig med til at bestemme bygningens varmeforbrug, tæthed, holdbarhed og ikke mindst udseendet og det æstetiske udtryk.

​Med fugearbejde udført af Permatæt, som er ekspert på området, er I garanteret en fagmand med erfaring og ekspertise langt højere end gennemsnittet. Vi udfører fugning af døre og vinduer i højeste kvalitet og garanterer et ordentligt udført arbejde.

Kvalitetsprodukter

Hos Permatæt arbejder vi kun med gennemprøvede kvalitetsprodukter i topklasse. Derfor bruger vi AT-connect fra Sika til fugning af døre, vinduer, betonelementer m.m.

​Vi tilbyder naturligvis også en kompetent teknisk rådgivning. Kontakt os såfremt der er tvivl omkring, hvilke fuger og materialer der er bedst for dine vinduer, døre og facader.​

Vi sikrer et resultat, hvor der er taget højde for vinduets og bygningens materiale og udseende. Ligeledes sikrer vi, at fugearbejdet holder i mange år frem.

Vi bistår også med udarbejdelse af tilstandsrapporter på fugearbejdet i eksisterende byggeri.

Få mere information

Fugearbejdet er generelt ikke en del af byggeriet, som skal undervurderes. Det er altafgørende for udseendet såvel som holdbarheden. Det er derfor en rigtig god idé at lade en professionel klare arbejdet og sikre kvaliteten.

Ønsker I yderligere information, er I mere end velkomne til at kontakte os på telefon 44 98 12 34.

Hvad enten der er behov for udskiftning af gamle og slidte fuger eller en ny fugning ved montering af nye vinduer og døre, så står vi til rådighed med kompetent vejledning.