Brandsikring og Brandtætning

Permatæt ApS

Hos Permatæt A/S udfører vi brandsikring og brandtætning med brandfuger hos kunder i industri- og erhvervsregi samt i offentlige institutioner.

Vi udfører brandsikring/brandtætning omkring blandt andet:

  • Ventilationsrør
  • VVS-rør
  • El-installationer
  • Branddøre
  • Glas

Myndighederne stiller i dag store krav til brandsikkerheden i bygninger, og når der opføres nyt byggeri. Det er derfor nødvendigt med en professionel brandsikring og brandtætning, således en eventuel ildebrand minimeres og forhindres i at sprede sig.​

Vi kan tilbyde brandfuger med brandisolering, der om ikke forhindrer spredning af ildebranden, men først og fremmest forsinker det, så alle kan nå ud i tide.

Stor ekspertise

Vi har stor erfaring med brandsikring og brandtætning i alle bygningstyper og har den rette ekspertise og de rigtige materialer til at sikre en brandfugning i højeste kvalitet. Vi anvender udelukkende godkendte metoder og kvalitetsprodukter i form af Intumex fra Ljungdahl, der sikrer den mest optimale brandsikring og brandtætning.

For at kunne holde os førende på markedet, sørger vi naturligvis for, at alle vore medarbejdere er opdaterede på den nyeste viden og teknikker inden for området.

Kontakt Permatæt A/S

Kontakt os gerne på telefon 44 98 12 34 for spørgsmål eller et uforpligtende informationsmøde om godkendte produkter og metoder til brandsikring og brandtætning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Brandsikring og Brandtætning