Permatæt ApS

Permatæt er stiftet i 1959 og er derfor landets ældste fugeentreprenør. Med 20 medarbejdere er vi en af landets største virksomheder, der tilbyder professionelt og kvalitetssikkert fugearbejde.

Vores snart 60 år i branchen har gjort, at vi på naturlig vis har opbygget en solid kundekreds og et bredt erfaringsgrundlag inden for alle typer fugearbejde.

Fugning og tætning er en meget vigtig del af ethvert moderne byggeri, og både materialerne og den håndværksmæssige udførelse skal være i orden. Derfor skal fugearbejde udføres af professionelle fagmænd med den rette viden og ekspertise. Permatæt er certificeret ved Fugebranchens certificeringsordning, som er et kvalitetsstempel, I kan stole på.

Hos Permatæt er vi alle faguddannede medarbejdere med stor ekspertise, og vi arbejder kun med gennemprøvede førsteklassesprodukter.

Fugefirma i topklasse - Permatæt ApS

Vi løser alt fugearbejde – både for virksomheder og private.

Igennem årene har vi oparbejdet en enestående ekspertise inden for alle typer fugeopgaver. Vi gør en dyd ud af at levere professionelt fugearbejde, og vi tager gerne imod de udfordringer, der ligger i de særligt vanskelige opgaver.

​Vi har blandt andet deltaget i byggerier for Novo Nordisk A/S, Lundbeks A/S og Statens Seruminstitut, hvor fugning i sterilrum stiller særligt høje krav til præcision og fugearbejdets kvalitet.

​Herudover kan vi naturligvis også være behjælpelige med mindre opgaver og fugearbejde hos private kunder. Det kan eksempelvis være fugning i badeværelser og køkkener. Faktisk er der ikke den fugeopgave, vi ikke kan klare. Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud eller ring til os på telefon 44 98 ​1​2 34.