Fugning af vinduer, døre og facader

Permatæt ApS

Hos Permatæt A/S udfører vi indendørs såvel som udendørs fugning af vinduer, døre, facader og betonelementer i private boliger, nybyggeri og i industrien og erhvervslivet.

​Vi garanterer fugning af vinduer og døre i høj kvalitet

En professionel og kvalitetssikker fugning af vinduer, døre og facade er en altafgørende faktor, når det drejer sig om bygningens varmeforbrug, tæthed, fugningens holdbarhed og ikke mindst udseendet.

​Med Permatæt A/S som Deres ekspert på området, er De garanteret en fagmand med erfaring og ekspertise højere end gennemsnittet. Vi udfører en fugning af vinduer og døre i højeste kvalitet og garanterer et ordentligt udført arbejde.

Vi sikrer en fugning af vinduerne, hvor der er taget højde for vinduets og bygningens materiale og udseende, ligesom vi sikrer, at fugearbejdet holder i mange år frem.

Vi arbejder med kvalitetsprodukter

Hos Permatæt A/S arbejder vi kun med gennemprøvede kvalitetsprodukter i topklasse, hvorfor vi bruger AT-connect fra Sika til fugning af vinduer, døre, betonelementer m.m.

​Vi tilbyder naturligvis også en kompetent teknisk rådgivning, såfremt De er i tvivl omkring dine vinduer, døre og facader.​

Vi bistår også med udarbejdelse af tilstandsrapporter på fugearbejdet i eksisterende byggeri.

Få mere information

Ønsker De yderligere information, er De mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 98 12 34.

Hvad enten der er behov for udskiftning af gamle og slidte fuger eller en ny fugning ved montering af nye vinduer og døre, så står vi til rådighed med kompetent vejledning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fugning af vinduer, døre og facader​