Brandsikring og brandtætning

Vores arbejde kræver høj ekspertise – og vi sørger for, at det udføres professionelt og optimalt
Kontakt os nu

Hos Permatæt udfører vi brandsikring og brandtætning med brandfuger hos kunder i industri- og erhvervsregi samt i offentlige institutioner. Vi arbejder på hele Sjælland, herunder har vi mange opgaver i f.eks. Køge, København & Roskilde.

Hvilke opgaver løser vi?

Brandtætning er ikke noget, du umiddelbart kan se med det blotte øje, og det er derfor en “irriterende” udgift. Dog er brandtætning med til at sikre bygningen og menneskerne, der arbejder og lever i den, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Vi udfører brandsikring, som også kaldes brandtætning eller brandlukning, omkring blandt andet:

  • Ventilationsrør
  • VVS-rør
  • El-installationer
  • Branddøre
  • Glas

Et spørgsmål om sikkerhed

Myndighederne stiller med rette meget store krav til brandsikkerheden i bygninger og nybyggeri. Det er derfor nødvendigt med en professionel brandtætning. Dette er nemlig den absolut bedste måde at sørge for, at en eventuel ildebrand minimeres og forhindres i at sprede sig.​

Vi kan tilbyde brandfuger med brandisolering, der i det omfang, det er muligt, forhindrer spredning af ildebranden. Først og fremmest forsinker brandisoleringen spredningen af ilden, så alle kan nå ud i tide.

Stor ekspertise inden for brandsikring

Vi har stor erfaring med brandsikring og brandtætning i alle bygningstyper. Vi har den rette ekspertise og de rigtige materialer til at lave en brandfugning i højeste kvalitet. Vi anvender udelukkende godkendte metoder og kvalitetsprodukter i form af Intumex fra Ljungdahl. Således sikrer vi os den mest optimale brandtætning med de helt rigtige brandfuger.

For at kunne holde os førende på markedet, sørger vi naturligvis for, at alle vore medarbejdere er opdaterede på den nyeste viden og teknikker inden for området.

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne på telefon 44 98 12 34.

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål omkring brandsikring, og vi afholder gerne et uforpligtende informationsmøde om godkendte produkter og metoder til brandtætning og sikring af jeres bygninger.