Fugning I badeværelse og vådrum

Fugearbejde og sikring mod skimmelsvamp og råd
Kontakt os nu

Permatæt udfører fugning af badeværelse og alle andre typer vådrum for både private kunder og erhvervskunder samt i industrien. Vi har base i Bagsværd, og til dagligt kører vi i hele København og omegn, herunder f.eks. Roskilde og Køge.

Vi arbejder med fuger ved blandt andet:

  • Svømmehaller
  • Omklædningsrum
  • Industrikøkkener
  • Badeværelse
  • Køkken
  • Bryggers

Vi udfører vådrumsfugning i alle rum, der skal sikres mod vand og fugt i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

​Hos Permatæt har vi mere end 50 års erfaring i fugning af bad og andre vådrum, hvilket gør os til landets ældste og førende på markedet. Når det drejer sig om fuger i badeværelset og andre vådrum, så ved vi, hvad vi laver. Derfor kan vi garantere vores kunder et holdbart og flot resultat i højeste kvalitet.

Fuger i badeværelse sikrer mod skimmelsvamp og råd

Toiletter og badeværelser er de rum i en bolig og ethvert byggeri, der dagligt udsættes for en høj koncentration af vand og luftfugtighed. Derfor stilles der også store krav til fugningen.

Er fugningen af fliserne og kanterne i vådrummet ikke udført professionelt, kan det skabe store følgeskader i form skimmelsvamp og råd i bygningskonstruktionerne. Dette kan ydermere føre til et dårligt og sundhedsskadeligt indeklima.

​Vi udfører fugning af fliser i højeste kvalitet og sørger for at lægge en tæt sanitets-silikonefuge, der lukker helt af for vand og fugt.

Vi tager os af fuger i badeværelset både omkring bruseområdet, vinduer, vask, afløb samt mellem den flisebeklædte væg og gulvfladerne.

Fugning af vådrum i højeste kvalitet

Når vi udfører et stykke fugearbejde, bruger vi en elastisk sanitets-silikonefuge, der indeholder antimug-middel. Således minimeres risikoen for råd, mug og nedbrydning så meget som muligt. Vi gør naturligvis kun brug af godkendte og gennemtestede produkter. Med vores store erfaring med fuger i badeværelse og andre vådrum, er du garanteret en fugning i højeste kvalitet med en flot finish og et solidt og holdbart resultat.

​Kontakt os på telefon 44 98 12 34 for yderligere oplysninger eller et uforpligtende tilbud på fugning af vådrum.