Grusgraven 7 • 2880 Bagsværd​ • Telefon: 44 98 ​1​2 34info@permataet.dk

Fuger i vådrum - Få hjælp til badeværelse fuger

​​​Permatæt A/S i Bagsværd udfører fugning af vådrum for både private kunder og erhvervskunder samt i industrien på hele Sjælland.

Vi arbejder med fuger i blandt andet.:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Bryggers
  • Svømmehaller
  • Omklædningsrum
  • Industrikøkkener

Vi udfører fuger i vådrum i alle rum, der skal sikres mod vand og fugt i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Hos Parmatæt A/S har vi mere end 50 års erfaring i fugning af vådrum, hvilket gør os til landets ældste og førende på markedet, når det drejer sig om fuger i badeværelset og andre vådrum. Derfor kan vi garantere vores kunder et holdbart og flot resultat i højeste kvalitet.

Fuger i badeværelse sikrer mod skimmelsvamp og råd

Toiletter og badeværelser er de rum i en bolig og ethvert byggeri, der dagligt udsættes for en høj koncentration af vand og luftfugtighed. Derfor stilles der også store krav til fugningen.

For er fuger i vådrum ikke udført professionelt, kan det skabe store følgeskader i form skimmelsvamp og råd i bygningskonstruktionerne, hvilket kan føre til et dårligt og sundhedsskadeligt indeklima.

​Vi udfører fuger i vådrum i højeste kvalitet og sørger for at lægge en tæt sanitets-silikonefuge, der lukker helt af for vand og fugt.

Det værende sig fuger i badeværelset både omkring bruseområdet, vinduer, vask, afløb samt mellem den flisebeklædte væg og gulvfladerne, ligesom det også gælder fugning omkring vaske og stænkplader i andre vådrum.

​​Vi udfører fuger vådrum i højeste kvalitet

​Når vi udfører fuger i vådrum, bruger vi en elastisk sanitets-silikonefuge, der indeholder antimug-middel, således risikoen for råd, mug og nedbrydning minimeres så meget som muligt. Vi gør naturligvis kun brug af godkendte og gennemtestede produkter, og med vores store erfaring med fuger i badeværelse og andre vådrum, er du garanteret en fugning i højeste kvalitet med en flot finish og et solidt og holdbart resultat.

Kontakt os på telefon 44 98 12 34 for yderligere oplysninger omkring badeværelses-fuger eller et uforpligtende tilbud på fugning af vådrum.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fuger i vådrum

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Info

Permatæt A/S

CVR: 43771116

Adresse

Grusgraven 7

2880 Bagsværd

​Kontakt

Telefon​: 44 98 ​1​2 34

E-mail: info@permataet.dk