Grusgraven 7 • 2880 Bagsværd​ • Telefon: 44 98 ​1​2 34info@permataet.dk

​Permatæt A/S - Fugearbejde i særklasse

​Permatæt A/S er stiftet i 1959 og er derfor landets ældste fugeentreprenør, og med 20 medarbejdere er vi en af landets største virksomheder, der tilbyder professionelt og kvalitetssikkert fugearbejde.

- og med 50 år i branchen har vi naturligvis opbygget en solid kundekreds og et bredt erfaringsgrundlag inden for alle typer fugearbejde.

Læs mere om hvad vi tilbyder inden for fugearbejde

Fugearbejde i højeste kvalitet

Fugning og tætning er en meget vigtig del af et moderne byggeri, og både materialerne og den håndværksmæssige udførelse skal være i orden. Derfor skal fugearbejde udføres af professionelle fagmænd med den rette viden og ekspertise.

Hos Permatæt A/S er vi alle faguddannede medarbejdere med stor ekspertise, og vi arbejder kun med gennemprøvede førsteklassesprodukter. Og 50 års erfaring som fugeentreprenør fornægter sig ikke, og giver Dem sikkerhed for et fugearbejde i højeste kvalitet.

Ønsker De teknisk rådgivning omkring fugearbejde og de forskellige løsninger eller udarbejdelse af tilstandsrapporter omkring fuger i Deres byggeri, kan vi naturligvis også bistå med det.

Vi løser alt fugearbejde for virksomheder og private

Igennem årene har vi oparbejdet en enestående ekspertise inden for alle typer fugeopgaver. Vi kan lide at levere professionelt fugearbejde, og vi tager gerne imod de udfordringer, der kan ligge i særligt vanskelige opgaver.

Vi har blandt andet deltaget i byggerier for Novo Nordisk A/S, Lundbeks A/S og Statens Seruminstitut, hvor fugning i sterilrum stiller særligt høje krav til præcision og fugearbejdets kvalitet.

Herudover kan vi naturligvis også være behjælpelig med mindre opgaver og fugearbejde hos private kunder. Det kan eksempelvis være fugning i badeværelser og køkkener - ja der er faktisk ikke den fugeopgave, vi ikke kan klare. Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud eller ring på telefon 44 98 ​1​2 34.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Info

Permatæt A/S

CVR: 43771116

Adresse

Grusgraven 7

2880 Bagsværd

​Kontakt

Telefon​: 44 98 ​1​2 34

E-mail: info@permataet.dk