Grusgraven 7 • 2880 Bagsværd​ • Telefon: 44 98 ​1​2 34info@permataet.dk

Fuger i Vådrum - Få hjælp til badeværelse fuger

​​​Permatæt A/S udfører fugning af vådrum for både private kunder og erhvervskunder samt i industrien.

Vi arbejder med fuger i bl.a.:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Bryggers
  • Svømmehaller
  • Omklædningsrum
  • Industrikøkkener

Vi udfører vådrumsfugning i alle rum, der skal sikres mod vand og fugt i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Hos Parmatæt A/S har vi mere end 50 års erfaring i fugning af vådrum, hvilket gør os til landets ældste og førende på markedet, når det drejer sig om fuger i badeværelset og andre vådrum. Derfor kan vi garantere vores kunder et holdbart og flot resultat i højeste kvalitet.

Fuger i badeværelse sikrer mod skimmelsvamp og råd

Toiletter og badeværelser er de rum i en bolig og ethvert byggeri, der dagligt udsættes for en høj koncentration af vand og luftfugtighed. Derfor stilles der også store krav til fugningen.

For er fugning af vådrummet ikke udført professionelt, kan det skabe store følgeskader i form skimmelsvamp og råd i bygningskonstruktionerne, hvilket kan føre til et dårligt og sundhedsskadeligt indeklima.

​Vi udfører fugning af vådrum i højeste kvalitet og sørger for at lægge en tæt sanitets-silikonefuge, der lukker helt af for vand og fugt.

Det værende sig fuger i badeværelset både omkring bruseområdet, vinduer, vask, afløb samt mellem den flisebeklædte væg og gulvfladerne, ligesom det også gælder fugning omkring vaske og stænkplader i andre vådrum.

​​Fugning af vådrum i højeste kvalitet

​Når vi udfører fugning af vådrum, bruger vi en elastisk sanitets-silikonefuge, der indeholder antimug-middel, således risikoen for råd, mug og nedbrydning minimeres så meget som muligt. Vi gør naturligvis kun brug af godkendte og gennemtestede produkter, og med vores store erfaring med fuger i badeværelse og andre vådrum, er du garanteret en fugning i højeste kvalitet med en flot finish og et solidt og holdbart resultat.

Kontakt os på telefon 44 98 12 34 for yderligere oplysninger omkring badeværelses-fuger eller et uforpligtende tilbud på fugning af vådrum.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fuger i vådrum!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Info

Permatæt A/S

CVR: 43771116

Adresse

Grusgraven 7

2880 Bagsværd

​Kontakt

Telefon​: 44 98 ​1​2 34

E-mail: info@permataet.dk